Skip to main content Skip to search

Ledande inom Digital Signage lösningar

Digitala kommunikations-lösningar för era behov

Störst på digital signage i Nordeuropa

ZetaDisplay är en fullserviceleverantör av kommunikationslösningar utformade för att påverka beteende i fysisk butik, offentligt rum eller kontorsmiljö. Vi agerar utifrån en djup förståelse för mänskligt beteende i beslutssituationer. Våra insikter kommer från empiriska tester och vi levererar dem med hjälp av en smart teknisk plattform som genererar effektiva och engagerande Digital Signage-lösningar.

Vi är expertisen i skärningspunkten mellan kommunikation och teknologi.

Guide för snabbare tillväxt inom retail med digital skyltning

I guiden har vi har sammanställt 5 viktiga kunskapsområden för Digital Signage som hjälper dig öka tillväxten, underlätta prioritering och stärker din konkurrensförmåga utifrån marknadsledande insikter.    

Så använder du Digital Signage för framgångsrik kommunikation på arbetsplatsen

Boosta din kommunikation med hjälp av Digital Signage. Effektivisera informationsdelningen, engagera medarbetarna och skapa en dynamisk arbetsmiljö.

Våra tre kundsegment

Retail

I dagens turbulenta retail-landskap hjälper digitala ytor till att öka antalet I dagens retail-miljö hjälper digitala ytor till att öka antalet nya kunder, skapa en inspirerande kundupplevelse och öka köpen från befintliga kunder. Vi levererar skräddarsydda lösningar för värdeskapande kundupplevelser i alla butiksmiljöer. Våra digital signage koncept möter idag alla olika typer av mål och utmaningar inom moderna retail-landskap.

Offentlig miljö

Vi levererar skräddarsydda lösningar för Digital Signage i alla typer av offentliga miljöer. Allt från arenor, digitala billboards till flygplatser, tågtransport, fastighet, centrum, infrastruktur och andra platser med särskilda krav på driftssäkerhet. Vi erbjuder även olika serviceavtal för alla nivåer av komplexitet.

Corporate Communication

Modern företagskommunikation handlar idag om dialog, vardagssamtal, online och smarta skärmar. Det handlar inte bara om en plats att Företagskommunikation innebär dialog, samtal, online och smarta skärmar. Med vår prisbelönta portfölj av lösningar för både medarbetare och gäster utvecklas kulturen, engagemanget och dialogen till medarbetare. Intern Corporate Digital Signage används idag internt i företagets olika nav och sociala zoner. Samt externt för gäst- och varumärkesupplevelse.

Tele2

Tele2 ville förstärka sin butiksupplevelse för kunderna

ZetaDisplay designade och levererade en helt uppdaterad lösning för digital skyltning till den nya konceptbutiken i Westfield Täby Centrum, Stockholm. 

Låt oss prata!

Med förståelse för era kunders beteende i sanningens ögonblick skapar vi en behovsanpassad lösning som är integrerad med ert digitala ekosystem. Vill du veta hur vi kan assistera er?

Några av våra kunder