Skip to main content Skip to search

Spel och Lotteri

När spelindustrin expanderar i snabb takt uppgraderar traditionella spelkedjor sitt erbjudande. Konsumentupplevelsen måste vara i nivå med tjänster som erbjuds online. Digital Signage integrerar perfekt livedata med kundens tekniska infrastruktur för att presentera en inspirerande upplevelse för konsumenten. Digital Signage gör det möjligt för detaljhandelspersonal att fokusera på ytterligare värden, till exempel att leda konsumenten till rätt beslut.

Förbättra upplevelsen för spel- och lotteribranschen

  • Skapar spänning och förbättrar användarnas upplevelse.
  • Aktiverar sömlös integration av livedata.
  • Främjar tjänster och produkter för att öka försäljningen.
  • Skapar en inspirerande miljö.
  • Stödjer varumärket.

Utmaningar

Konkurrens från den snabbt växande onlineindustrin.

Krav

Upplevelsen måste vara i nivå med tjänster som erbjuds online.

Lösningar

Möjlighet att tillåta detaljhandelspersonalen att fokusera på ytterligare tjänster, till exempel att leda konsumenten till rätt satsningsbeslut.

ATG

Utveckla en förbättrad kundupplevelse i butikerna 

Det svenska spelbolaget ATG gjorde en omfattande omarbetning av deras detaljhandelserbjudande. ZetaDisplay behärskade uppgraderingen genom att designa ATG Sports – ett nytt produkterbjudande. Vi programmerade det kundorienterade gränssnittet och säkerställde en smidig live dataintegration. Projektet levererades på rekordtid och har stärkt kundens marknadsposition i ett mycket konkurrenskraftigt marknadslandskap.