Skip to main content Skip to search

Skräddarsydda lösningar

Vi levererar våra insikter med hjälp av en smart teknisk plattform som genererar engagerande digitala budskap. Vår slutliga leverans är visuell och oavsett vad du kallar det är det bakom skärmen som magi uppstår.

Shopper ROI

Vi tillämpar senaste instore-analys på marknaden och har egna resurser för att leda utvecklingen

Tekniskt ”know-how”

Vi sätter stor stolthet i att kunna integrera våra digitala lösningar sömlöst i våra kunders digitala ekosystem

Internationell närvaro

Med hjälp av våra experter på åtta kontor i sex europeiska länder kan vi hjälpa er expandera er affär internationellt.

Service och support

Du kan vara säker på att dina installationer är säkra hos oss dygnet runt, vi övervakar och ger service även när du är offline. 

CMS – Publiceringsverktyg

Content is king, våra mallar, innehållsproduktion och innehållshantering håller din installation uppdaterad och relevant.

Alla sinnen

Vi adderar alltid till det lilla extra och inkluderar även musik i vårt erbjudande. Rätt musik vid rätt tidpunkt ökar försäljningen.

Fyra kompetenser under ett tak

Vi är beteendespecialister som använder den senaste tekniken inom Digital Signage för att påverka i sanningens ögonblick. Inom ZetaDisplay erbjuder vi fyra kärnkompetenser.

Konceptutveckling

Baserat på dina affärsbehov utvecklar vi ett skräddarsytt förslag som täcker konsumentinsikter, kanalhantering, teknisk integration samt servicenivåavtal och mallar för innehållshantering. Vi designar ett koncept som ger dig möjlighet att skapa en oändlig mängd innehåll inom några minuter. Vårt innehållsverktyg ger dig full kontroll. Du kan skapa, ändra, radera och schemalägga innehåll från vilken enhet som helst.

Utrullning & installation

Vi tar hand om installationsfasen. Vi väljer lämplig hårdvara, hittar partners som kan leverera en global utrullning och sätta installationen online. En skärm är inte bara en skärm. Genom att välja rätt hårdvara för varje uppdrag säkerställer vi att den tekniska implementeringen anpassas till affärssyfte och önskad konsumentupplevelse.

CMS – vårt publiceringsverktyg

Vi ser till att vårt CMS låter dig hantera ert  innehåll. Vi integrerar vår egenutvecklade back-end och mediaspelare med ditt digitala ekosystem.Gränssnittet låter dig navigera, styra och planera dina innehållsaktiviteter i alla dina kanaler. Vi är stolta över att själva utveckla vår lösning enligt de senaste tekniska standarderna.

Avtalade tjänster

När det är live övervakar vi och justerar installationen. Vi enas om ett serviceavtal och ser till att vår kundserviceavdelning levererar Digital Signage som en tjänst till dig. Avtalet definierar responstider, övervakningsmönster och servicenivåer. Om du vill utveckla din installation ytterligare är vi där för att hjälpa dig.

Framgången för ett koncept och dess tillämpningar bestäms av om att de fördefinierade målen uppnås. Kontinuerlig utvärdering efter leverans är därför nödvändig. Stämmer konceptet fortfarande med användarens behov? Vilken funktionalitet kan öka värdet? Genom att utbyta förslag till förbättringar, periodiska samråd och rapporter arbetar vi tillsammans för ett koncept med optimal avkastning.

Ledande i Europa inom Digital Signage

Oavsett om det är att öka försäljningen, inspirera kunden göra det enklare att resa eller att engagera anställda: vi har erfarenhet och kompetens för att lösa dina affärsbehov. Idag driver vi mer än 120 000 installationer på 50 marknader globalt och vi är bara i början av vår resa.

VI KAN HJÄLPA DIG MED DIGITAL SIGNAGE?

Fyll i formuläret nedan så vi kontaktar dig.