Skip to main content Skip to search

Case

Mio

Introduktion

Den svenska inredningsbutiken Mio har öppnat en ny flaggskeppsbutik i prestigefyllda Westfield Mall Of Scandinavia. Gallerian ligger i Stockholm och är Nordens näst största.

ZetaDisplay har arbetat med Mio i över sex år, implementerat lösningar för digital skyltning i över 70 butiker och arbetar med varumärket för att förbättra butiksupplevelsen och miljön för gästerna.

Utmaningar

Mio behövde en lösning för digital skyltning för att hjälpa kunder på sin kundresa när de utforskar den nya flaggskeppsbutiken. Displayer behövde placeras strategiskt för att hitta vägen och ge kunder möjligheten att visuellt utforska de olika färgerna och efterbehandlingsalternativen från varje möbelserie.

MIO behövde också kunna hantera innehåll från en central plats så att marknadsföringsteamet snabbt kan uppdatera displayerna med nya säsongsbetonade meddelanden och kampanjer som rullas ut i alla butiker.

Lösning

LÖSNING

ZetaDisplay designade lösningen för digital skyltning som ett perfekt komplement till den nya flaggskeppsbutikens layout, lösningen tillhandahåller digitala meddelanden där det behövs som mest för att hitta vägen, framhäver viktiga produktförklaringar och hjälper kunder att visualisera produkterna i sina egna hem.

Displaylösningarna inkluderar en 55-tums Samsung videovägg och en serie displayer från 50 – 85 tum, som valts ut för att på bästa sätt förbättra varje miljö och visa information om varje specifik serie.

ZetaDisplays egenutvecklade CMS ENGAGE™ används av marknadsföringsteamet för att skapa spellistor, schemalägga innehåll och säkerställa snabb leverans av meddelanden. Innehåll kan uppdateras omedelbart och displayer kan enkelt separeras i CMS:et så att teamet kan lägga upp på en skärm, på alla eller på en viss grupp.

FÖRDELAR

Lösningen med digital skyltning för Mio skapar en inspirerande miljö och låter besökare själva uppleva den livsstil som förknippas med varumärket. Detta förbättrar kundupplevelsen genom att hjälpa besökarna hitta det de letar efter och visa alternativen inom utbuden på ett inspirerande sätt.

Nätverket av skärmar bidrar till att säkerställa ett konsekvent varumärke, både i flaggskeppsbutiken och i alla andra butiker i Sverige.

VILL DU VETA HUR VI KAN HJÄLPA DIG MED DIGITAL SIGNAGE?

Fyll i formuläret nedan så vi kontaktar dig.