Skip to main content Skip to search

Vi är specialister på konsumentbeteenden

På ZetaDisplay guidar vi konsumenten till ett önskat beteende i sanningens ögonblick genom riktad och relevant digital kommunikation. Vi stöder vår kund genom att nå ut med rätt meddelande till rätt intressent vid rätt tidpunkt i en fysisk miljö. Kommunikationen styrs i realtid via en molnbaserad egen utvecklad mjukvara. Vår bransch benämns ofta som Digital Signage.

Vill du veta hur vi kan hjälpa dig?

Rätt kompetensmix

I takt med att Digital Signage-industrin blir mognare ökar kraven och möjligheterna snabbt:

  • Modekunder upptäcker att de kan arbeta med lokalt och varierat innehåll på 40 olika marknader samtidigt.
  • Möbelhandelskunder vill ha en global utrullning för att optimera påverkan, varumärkesupplevelse och kostnadseffektivitet.
  • Banker vill nå sina anställda direkt och mätbart över en hel kontinent.
  • Företag inom kollektivtrafik avser att öka kundlojaliteten och beläggningen genom att erbjuda en lösning för digital skyltning för den dagliga pendlingen till arbetet.

För att möta våra kunder och ökade krav måste också ZetaDisplay internationaliseras. Under de senaste åren har vi därför förvärvat ledande lokala Digital Signage-företag som passar vår filosofi om att leverera högkvalitativa tjänster. Idag är vi mer än 140 engagerade medarbetare på åtta kontor i sex europeiska länder.

Vi närmar oss allt mer att arbeta som ett integrerat företag. Efter cirka 20 års erfarenhet inom Digital Signage är ZetaDisplay idag en europeisk ledare som är redo att utvecklas ytterligare.

Vill du bli en del av vårt team?

Vision

ZetaDisplays vision är att vara den självklara globala partnern inom påverkan av kundbeteende i sanningens ögonblick

Övergripande målsättningar

Våra övergripande målsättningar är:

  1. Att utveckla företaget genom att fokusera på professionalisering, internationalisering och harmonisering.
  2. Att driva utveckling genom hög kundnöjdhet, investeringar i skalbara lösningar och att kontinuerligt växa basen för upphandlade tjänster.
  3. Att vara den naturliga partnern i våra tre affärsmöjligheter – detaljhandel, offentligt rum och företagskommunikation.
  4. Att stärka vår ledande internationella marknadsposition genom fortsatt organisk tillväxt och kompletterande tilläggsförvärv.

Företagets syfte

Företaget är ett service- och mjukvaruföretag med syftet att skapa och stödja en beteendeförändring i en fysisk miljö.

För att leverera smarta digitala lösningar kombinerar vi fyra kärnkompetenser under ett tak:

Koncept- och kommunikationsfärdigheter, mjukvaruutveckling och distribution som leder till processdrivna eftermarknadstjänster för kundsupport, övervakning och underhåll.