Skip to main content Skip to search

Digitala menytjänster

Gästfrihet och upplevelser blir allt viktigare i en gästfrihetsmiljö. Oavsett om det är en restaurangsalong i en teater eller en biograf, en företagsrestaurang, en bensinstation eller en snabbmatrestaurang, vill gästerna överallt inspireras. Detta innebär att de traditionella menylistorna ger plats för digitala menykort som presenterar välsmakande produkter anpassade efter tiden på dagen.

Genom att kommunicera via skärmar skapar du möjligheter. Med vår användarvänliga programvara visar du en exakt bild av köket på en menykort på morgonen, eftermiddagen och kvällen. Locka dina gäster till erbjudanden eller underhålla dem som en aptitretare till deras middag. Oavsett vilken väg du går, är ZetaDisplay expert på alla typer av skyltar i mer än 50 länder världen över. Vi tycker om att tänka tillsammans med dig om hur du på ett attraktivt sätt kan kommunicera ditt erbjudande till dina gäster, hur du kan styra på produkter och förverkliga upsell.

Fördelar av digitala menyer

Ersätt standardprislistor för attraktiva och moderna digitala skyltar. Förutom att det ser trevligare ut har det många fler fördelar:

  • Möjlighet att visa välsmakande produktbilder
  • Att kunna visa ny förberedelse genom videor
  • Fungerar vid tiden på dagen
  • Flexibel när en prisändring eller en artikel är slutsåld
  • Hantera både centralt och lokalt
  • Möjlighet att länka lojalitetskort och skärmar
  • Professionellt utseende

Bekvämlighet

Med digitala menykort sparar du värdefull tid och onödiga kostnader. Inom några sekunder läggs rätter till, dagens maträtt sänks i pris eller en utsåld meny tas bort. Allt snabbt, snabbare än du kan ta en beställning. Centralt kan sortimentet, priserna och visualerna spåras och justeras. Innehållet kan variera för varje plats om så önskas. Systemet är emellertid så enkelt att även en lokal filial enkelt kan använda skärmen. Naturligtvis är systemet konfigurerat på ett sådant sätt att endast innehållet för den grenen justeras lokalt.

Upplevelser

Gästfrihetsbranschen är en kombination av varumärke och upplevelse. Oavsett hur enkelt och autentiskt någonting är utformat, till slut, har alla kärnor och krokar i verksamheten tänkt igenom. Det är därför det är viktigt att digitala menykort passar in i det övergripande konceptet. Färg, design, visual, alla komponenter måste stråla ut varumärket och förutom ett produktsortiment ger gästen en känsla av mysighet. Innehållet måste därför passa målgruppen. Tänk på möjligheten att kunna erbjuda en glad look och känsla med ett erbjudande skräddarsytt för barn under en barns eftermiddag i teatern eller en flerspråkig meny vid ett internationellt evenemang. Välj en flexibel lösning som är anpassad till ditt koncept.

Hesburger

Automatiserade och riktade budskap som skapar affärsnytta

Hesburgers restauranger finns över hela Finland och tillgängligheten är stor. Ett framgångsrikt koncept vars goda rykte har spridit sig utanför landets gränser.

Pink Fish

En sömlös kundupplevelse

Hela kundupplevelsen och formatet på restaurangerna skulle ha en familjär känsla oavsett var i världen kunden befann sig. Målsättningen har varit att skapa ett kundvarv som är så friktionsfritt som möjligt