Skip to main content Skip to search

Digital Signage mjukvara

Digital Signage mjukvaran som används för att planera och strukturera innehåll, är nästan lika viktig som själva innehållet. Ju enklare ditt innehållshanteringssystem är, desto effektivare blir systemet. Vi erbjuder en plattform som stöder dig i detta och tar arbetet ur dina händer med hjälp av automatisering. Skapa maximal påverkan med din sändning med en minimal investeringstid.

Vår plattform låter dig ställa in olika kanaler så att rätt innehåll visas på rätt plats. Innehållet i fönstret ska enligt vetenskapliga studier vara kort och kraftfullt. Uppmärksamma förbipasserande och locka dem in i butiken. När du är inne är det mer tid att informera och påverka besökarens köpbeteende. Det är fortfarande viktigt att rätt innehåll visas på rätt plats vid rätt tidpunkt. Vår plattform gör att du enkelt kan ordna detta.

Hur fungerar vårt Digital Signage CMS?

Med vår Digital Signage-mjukvara kan du enkelt skapa en sändning för ditt eget kommunikationsnätverk som består av en eller flera skärmar, på en eller flera platser. Oavsett om du arbetar hemma eller på kontoret kan du börja sända på nolltid via vår ”moln” -lösning. Vår Digital Signage-programvara är byggd med målet att skapa ett användarvänligt CMS för alla. Med användarrättigheter på olika nivåer kan du hantera och distribuera arbetet för ditt team.

Med intuitiva verktyg och en uppsättning mallar kan du skapa en sändning som passar ditt varumärke. Dra bara och släpp allt du vill sända till en spellista och skicka det till rätt digitala skärmar med en knapptryckning.

Fördelen med vår mjukvara

Vår plattform för digital skyltning kan distribueras i en mängd olika applikationer, allt från en enda hanteringsmiljö. Oavsett om det gäller att visa innehåll på specifika platser, vid förutbestämda tidpunkter, scenariebaserat innehåll baserat på miljöfaktorer eller applikationer med pekskärmar, är allt möjligt från en kraftfull CMS-plattform.

Med vår Digital Signage-mjukvara är det generellt enkelt att uppnå integration med externa system och lägga till nya funktioner. Speciellt med tanke på den nuvarande tekniska utvecklingen är det viktigt att köpa ett system som är fullt framtidssäkert.

Varför ZetaDisplay CMS?

  • Det håller en kund i butiken längre och leder till högre konverteringsgrader.
  • Erbjuder kunden en oförglömlig upplevelse.
  • Ökar trafiken och säkerställer kundbevarande.
  • Det förbättrar varumärkesupplevelsen genom en omnichannel-strategi.
  • Effektiv användning av den totala marknadsföringsmixen.
  • Erbjuder återförsäljaren ett extra marknadsförings- eller reklamverktyg.

Vi erbjuder även en totallösning för Digital Signage, inklusive våra Digital Signage-skärmar. Vi levererar hela resan; från hårdvara och en smart teknikplattform till innehåll och hantering.

Testa vårt CMS kostnadsfritt i 30 dagar

ZetaDisplay erbjuder världens bästa och mest användarvänliga mjukvara för digital skyltning. Prova vår programvara nu genom att begära ett demokonto och börja direkt med en anpassad professionell kommunikationskanal.

Du kan enkelt göra installationen själv med vår digitala plug & play-manual. En internetuppkoppling räcker.