Skip to main content Skip to search

Ingka USA HQ

Introduktion

Ingka insåg tidigt att syftet med kontoret håller på att förändras. När människor nu kan utföra sina arbetsuppgifter hemma har kontoret blivit en destination för samarbete nära kollegor och för att bygga och etablera en företagskultur med positiva sociala samspel. Som svar på denna förändring i arbetsmönster ville Ingka skapa en förnyad upplevelse som fångar uppmärksamheten från det ögonblick man kliver in på kontoret. Digital Signage-lösningen behövde även kunna dela värdefull information om tillgängliga mötesrum, skapa en plats för socialt engagemang och även visa inspirerande meddelanden och information för att främja kreativitet och samhörighet.

Till allt detta behövde Ingka en modern Content Management Solution (CMS) som de enkelt kunde komma åt centralt för att uppdatera vid behov, kombinerat med dynamiska innehållsflöden som uppdateras automatiskt så att det som visas alltid är aktuellt, inspirerande och relevant. Ingka behövde också skräddarsydda integrationer med sociala-mediekanaler, programvara för bokning av mötesrum och en social gejmingplattform för att möjliggöra tävlingsspel på storbildsskärmen. Svaret på alla dessa integrerade digitala plattformsbehov hittades i ZetaDisplays – Engage Suite mjukvaruplattform speciellt framtagen för anpassade digital signage lösningar.

Lösning

ZetaDisplay förvandlade receptionsupplevelsen vid Ingkas huvudkontor i Philadelphia genom nytänkande avancerad design av en attraktiv, dynamisk och engagerande Digital Signage-lösning helt anpassad för Ingkas behov av corporate brand engagement, gäst- och medarbetarupplevelse. Vid ankomsten möts personal och gäster av en flaggskepps LED-skärm Experience Wall. Den är sex meter bred och tre meter hög, vilket ger massiva 18 m² utrymme för inspirerande innehåll som väcker uppmärksamhet från det ögonblick man kliver in genom dörren.

Budskapen från LED Experience Wall upprepas också på andra och tredje våningen i byggnaden på åtta 65-tums Samsung-skärmar, monterade i stående format. Detta skapar kontinuitet i hela byggnaden och säkerställer att viktiga företagsmeddelanden och budskap alltid är omedelbart tillgängliga.

Vi visste att vi skulle övergå till en hybridarbetsplats, men i början av projektet visste vi inte riktigt vilken typ av innehåll vi var ute efter. Det var fantastiskt att få arbeta tillsammans med ZetaDisplay-teamet som hjälpte oss att utveckla detta och inse att det inte bara handlar om att dela faktainformation, utan mer om engagemang och byggandet av nästa generation av vår företagskultur.

Amy Singer, Business Development: Innovation & Co-Creation för Ingka

Fördelar

Genom samarbetet med ZetaDisplay samordnades och optimerades alla delar inom analys, design, arkitektur, konceptutveckling, innehållsutveckling och projektgenomförande. Lösningen ger Ingka en inspirerande och kulturbärande visuell kommunikationsupplevelse på kontoret och anpassar arbetsmiljön till den nya tidens hybridarbete med fokus på nästa nivå av företagskultur, medarbetarengagemang och besöksupplevelse som både förbättrar och inspirerar genom välutvecklad Digital Signage.

Låt oss hjälpa dig med Digital Signage!

Vill du veta hur vi kan hjälpa dig med digital signage?